Ovet konserttiin avataan lauantaina 11.12. tuntia ennen konsertin alkua, eli klo 17:00. Mikäli olet ostanut ennakkolipun joko MobilePaylla, tilimaksulla tai paikan päältä kirkkoherranvirastosta, käytä konserttiin saapuessasi 8-tien (eli meren) puolella olevaa sisäänkäyntiä. Tälle ovelle keräämme myös aakkostetun nimilistan MobilePay- sekä tilimaksuista, josta nimeä vastaan saa ohjelman kirkon ovella. Tämä ovi on myös merkitty kyltillä ”ennakkoliput”.

Mikäli haluat ostaa lipun ovelta, voit käyttää tällöin seurakuntakodin puoleista sisäänkäyntiä tai päätyovea.
Kaikilla ovilla tarkistamme lisäksi koronapassin, joten varaathan passisi valmiiksi esille nopeuttaaksesi sisäänpääsyä.

Kalajoen Joulutervehdys 2021 -joulukonsertin ennakkomyynti on vielä käynnissä 10.12. asti, ja ohjelmia voi ostaa 20 euron hintaan kirkkoherranvirastosta osoitteesta Plassintie 2, Kalajoki ma-ke ja pe klo 9-14 sekä Himangalla, Huhdantie 13 to klo 12-15.

Ennakkolipun voi ostaa myös MobilePayn kautta numerosta 49116 – Kalajoen seurakunta Joulukonsertti. Mikäli haluat vahvistusviestin seurakunnalta laita maksun viestiksi sähköposti tai puhelinnumero (vastaus muutaman päivän sisällä).

Haluamme että tapahtuma on kaikille turvallinen, joten tulethan paikalle täysin terveenä, noudata hyvää käsihygieniaa sekä turvaetäisyyksiä mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme maskin käyttöä.

Pian nähdään!